Известие

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Алфа Ромео 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тунинг на Алфа Ромео 156

Здравейте колеги,аз съм горд притежател на Алфа Ромео 156 2.0 155 конски сили 1998 година!Моля ви пишете,за идеи за туниниг интериор,екстериор,двигатели... Музика!Питам ви най-вече, защото сте притежатели и знаете кое как седи ? Също така, искам да попитам какво ще кажете за рециклиране на ходовата част полиоретан и разни такива понеже,понеже знаете не са ефтини частите ...

Първоначално публикувано от beastmw Покажи съобщение
    Здравейте колеги,аз съм горд притежател на Алфа Ромео 156 2.0 155 конски сили 1998 година!Моля ви пишете,за идеи за туниниг интериор,екстериор,двигатели... Музика!Питам ви най-вече, защото сте притежатели и знаете кое как седи ? Също така, искам да попитам какво ще кажете за рециклиране на ходовата част полиоретан и разни такива понеже,понеже знаете не са ефтини частите ...
    За ходовата част вече има доста еФтини алтернативи !
    Успех
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

За интериора е тук има някои идеи - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=85836
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
        За ходовата част вече има доста еФтини алтернативи !
        Успех
        какви точно алтернативи имаш предвид колега?Били посочил примери информация,като цяло и къде за какви пари говорим?Благодаря предварително и все пак мнение колко са надеждни алтернативните варианти ?

Comment

Първоначално публикувано от beastmw Покажи съобщение
          какви точно алтернативи имаш предвид колега?Били посочил примери информация,като цяло и къде за какви пари говорим?Благодаря предварително и все пак мнение колко са надеждни алтернативните варианти ?
          Ами например колега от форума продава - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89877
          Места като - ОЛХ , ибей и др.
          Търсиш, гледаш и преценяваш дали ти е еФтино или скъпо и така.
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

багажник за капака на багажника, антистатик, сини лампички на пръскалките за джама. много тунинг идеи имам
            JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
              сини лампички на пръскалките за джама. много тунинг идеи имам
              Ако на това му викате тунинг, успех Колега, нищо лично, ама това си е направо за

Към колегата с тунинга, питаш за рециклиране на ходовата част ( от гледа точка на здравина или по-евтин вариант?) Понеже, ако е за второто, другите ти питания се обесмислят, особено тунинг на двигателя. Вече ако говорим за аксесоари към автомобила е друго. Ако искаш екстериорен тунинг има много идеи в гугъл като напишеш "Alfa romeo 156 tuning" Само пари да имаш.

Comment

Като за начало можеш да започнеш с прагове тип GTA и джанти 16" Speed Line (онези, с петте големи кръга). След това сменяваш окачването със спортно такова (ако вече не си го направил).
                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                  Ако на това му викате тунинг, успех Колега, нищо лично, ама това си е направо за

Към колегата с тунинга, питаш за рециклиране на ходовата част ( от гледа точка на здравина или по-евтин вариант?) Понеже, ако е за второто, другите ти питания се обесмислят, особено тунинг на двигателя. Вече ако говорим за аксесоари към автомобила е друго. Ако искаш екстериорен тунинг има много идеи в гугъл като напишеш "Alfa romeo 156 tuning" Само пари да имаш.
                  това не ми се вижда добра идея...Искам да попитам някой знае ли размерите на говорителите в вратите искам да ги подменя ... и да сложа мидбас с високи допълнително.. не искам да махам оригиналната предпазна мрежа просто ми трябват размерите,който ще паснат идеално там.БЛАГОДАРЯ!!!

Comment

Колоните във вратите са ти 16.5см. , но гледай да не взимаш такива с много големи магнити, успех!

Comment

Намери си Bose. Често излизат на обяви. Вече има описано и как се прави инсталацията. Не е трудно, а инвестицията определно си заслужава!
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

Working...
                      X